Onlineturnering 2020

Välkommen!
Under dessa Coronatider skall vi i Lanskoga med hjälp av ungdomsfullmäktige Karlskoga arrangera en Apex online turnering. Denna turnering kommer att äga rum under Kristi himmelfärdshelgen (22-23/5 -2020).

För att få delta i denna turnering behöver man uppfylla några krav!

  1. Accountet man uppger måste vara över level 30.
  2. yngre än 25, inklusive 25.
  3. Om man är under 18 år, en förälders eller vårdnadshavares godkännande.

Förnamn:
Efternamn:
Födelsedatum:
Gamertag:
Ingame Level:
Email:
Telefonnummer:
Lagnamn / Random pool:
En bild för sitt lag (ej obligatoriskt):

Detta måste fyllas i och skickas in till oss in till med ämnet ”Onlineturnering 2020” för att kunna registrera sig till turneringen! Detta måste göras innan 20/5. Alla registreringar efter detta kommer att ogiltigförklaras och man får då ej delta i turneringen.

Vi i Lanskoga använder en hemsida kallad Toornament.com där man kommer kunna följa sitt lags framgång! Observera dock att Toornament.com har ett sätt att kunna registrera sig men detta sätt är ej acceptabelt och man kommer inte kunna registrera sig från sidan.

Om man är själv och inte har ett lag så kommer det att finnas en random pool som man kan registrera sig till. Däremot om man har ett lag så vill vi att det ska vara tydligt att ni skall delta i samma lag! I ett lag så är man 3 personer inte fler inte färre. Saknar man någon spelare så finns det möjlighet för att ta in någon från random pool.

Man får även tillgång till vår Lanskoga discord där vi kommer meddela regler till turneringen inklusive andra event samt information om vad vi håller på med!

Länk till våran discord server: https://discord.gg/9yqRXBk

Comments are closed.